Om oss

Vi är ett väletablerat byggföretag som alltid sätter dig som kund i fokus. Det viktigaste för oss är att du som kund ska kunna känna dig trygg under hela processen, redan från planering och till slutförande. Vårt mål är att du som kund inte bara ska vara fullkomligt nöjd med resultatet av vårt arbete. Vi vill att du ska vara så pass nöjd att det är oss du kontaktar om du framöver har fler byggprojekt som du vill få utfört.

Personal med olika kompetenser

För oss är det viktigt att inte bara erbjuda dig som kund en kompetens, utan flera. Istället för att du ska behöva ta in olika företag för olika bygguppdrag så kan vi hjälpa dig med det mesta som behövs göras inom snickeri, golvläggning, målning och tapetsering. Du kan därför lugnt lägga ditt projekt i våra händer med en visshet om att vi kommer att driva ditt projekt i hamn på precis det sätt som vi avtalat.  

En god kommunikation

Som kund ska du alltid känna att vi har en öppen och rak kommunikation. Det är a och o för oss. Redan före projektet går vi därför noggrant igenom alla steg, material, tidsplanering med mera. Vi är också glada att kunna ge dig en offert så att du vet vad arbetet kommer kosta. Ända tills projektet är klart är det viktigt att vi håller kommunikationen levande så att du vet vad som händer. Det är för oss lika viktigt som att kunna presentera det färdiga resultatet.