Snickare som erbjuder hög kvalitet på alla projekt 

Att erbjuda våra kunder en hög standard på våra tjänster är vår första prioritet. Vi är snickare som är stolta över den kvalitet vi kan erbjuda våra kunder. Ett bevis på att vi alltid levererar resultat som håller måttet är att vi har många återkommande kunder, och att vi har goda omdömen från tidigare kunder som vi stolt delar med oss av. 

Vi tror på att bygga på ett hållbart sätt och vi gör alltid vårt bästa för att hålla våra priser nere för våra kunder. Våra snickare är kunniga hantverkare som har en bred kunskap inom branschen. Det betyder att vi kan hjälpa dig med alla typer av projekt inom bygge. Du är varmt välkommen att kontakta oss för mer information om vårt företag och de tjänster vi kan erbjuda dig. 


ROT-avdraget gäller för våra tjänster

Om du som privatperson vill anställa oss som dina snickare kan du använda dig av ROT-avdraget. Du kommer då att få ett skatteavdrag som ligger på 30% av arbetskostnaden, och vi drar av detta på din slutgiltiga räkning. Vi erbjuder även våra kunder en kostnadsfri offert om de är i tankarna på att anställa oss som snickare för ett projekt. Då kommer vi att göra en inspektion av projektet och sedan sammanställa en offert som inkluderar alla kostnader. 

Inget projekt är för stort eller för litet för våra snickare

För oss spelar storleken på ditt projekt ingen roll, utan vi tar oss an allt från en mindre badrumsrenovering till att bygga till en ny del av huset. Vi har samma krav på kvalitet oavsett vilket projekt det handlar om, och vi erbjuder även en garanti på vårt arbete varje gång. 

Några olika projekt vi kan hjälpa dig med:

  • Badrumsrenovering
  • Rivning av väggar
  • Köksrenovering
  • Utbyggnad av hus
  • Renoveringar av dörrar och fönster 

Detta är enbart några av de projekt som vi kan hjälpa dig med. Har du behov av något som inte finns med på listan är det bara att ta upp telefonen och ringa oss. Vi erbjuder skräddarsydda tjänster, unika och hållbara lösningar för våra kunder.