Våra tjänster

Vi är ett byggbolag. Det innebär att vi erbjuder ett flertal tjänster inom byggsektorn och inte bara en eller ett par. Vår kompetens sträcker sig över ett brett fält, vilket innebär att du som kund slipper anlita flera företag för att slutföra ditt projekt. Vi kan ta hand om din fasad gällande byte av fasad, tilläggsisolering, målning, byte och renovering av fönster. Behöver du renovering eller nybyggnation av terrass, altan eller balkong? Då hjälper vi dig även med det. Vi kan även bygga plank eller staket om du önskar.

Arbeten på insidan

Om du behöver vår hjälp på insidan av huset så kan vi montera och renovera din köksbänk. Vi kan även lägga golv, måla och tapetsera. Självklart är vi också kunniga inom alla typer av snickerier i både stor och liten skala. På utsidan såväl som på insidan. Det kan röra sig om detaljer, väggar, nybyggnader, tillbyggnader eller renovering av olika slag.

Extra tjänster

Som om det inte räcker så erbjuder vi även en hel del ytterligare tjänster åt dig som kund. Det kan handla om rivning av hela eller delar av byggnader. Sanering av mögel och annat skadligt. Vad du än önskar få utfört så är vi din trygga partner! Kontakta oss gärna redan idag för ett samtal så bokar vi ett besök hos dig. När vi har gått igenom ditt projekt är vi glada att kunna presentera en offert för vårt kommande arbete. Sedan är det bara att köra igång. Starta ditt drömprojekt redan idag!